оцтовий силіконовий харчової герметик
Оцтовий силіконовий харчової герметик для герметизації кухонного обладнання. Використовується на кухонних плитах, робочих поверхнях коморах, кухонних витяжках, морозильних камерах, холодильниках і т. д. Схвалений для контакту з продуктами харчування, не передається харчових продуктів і гарантує здорове навколишнє простір.
Властивості продукту
- Швидке висихання за 2-3 години
- Сертифіковано NSF/ANSI standard 51 схвалено для контакту з продуктами харчування, допущений до використання в харчовій промисловості.
- Чудова адгезія на забарвлених поверхнях, скляними, емальованими, бетонними поверхнями, а також плиткою, нержавіючої сталлю, дерево, скло, емаль, деякі пластмаси, бетон, вогнетривку цеглу, плитка і т. д.
- Добра стійкість до води, масел, жирів, спиртів і чистячих засобів.
Технічні характеристики
- Прозора в'язка мастика
- Щільність: 1,02
- Час утворення плівки: 10 хвилин
- Швидкість схоплювання: 3 мм в перших 24 години
- На сітчастому ущільненні: твердість по Шору А (ISO 868) 20
- Модуль пружності при 100% (ISO 8339-A): 0,37 МПа
- Межа міцності при розтягуванні (ISO 8339): 0,60 МПа
- Відносне подовження при розриві (ISO 8339) 250%
- Термостійкість -40C до +180C